Tapwagenverhuur

Tapwagens Aerts beschikt over een twintigtal tapwagens. In het aanbod vindt u zowel neutrale als gebrande wagens. Neutrale wagens zijn bij uitstek geschikt voor elke gelegenheid, aangezien er geen merkgebonden reclame op is aangebracht. Dit biedt bovendien ruimte om reclamepanelen te voorzien op maat, of uw bedrijf in de kijker te plaatsen met een spandoek aan de zijpanelen. Zo valt u extra op tijdens uw evenement. Onder de tapwagens met branding bieden we onder andere Duvel, La Chouffe, Liefmans, Jupiler en Cornet aan.

Erkend leverancier voor tapwagens

Tapwagens Aerts is erkend leverancier voor tapwagens en kan u voorzien van tapinstallaties en wagens, exclusief drank. Organiseert u een groot evenement waarop u een aanzienlijke drankvoorraad wenst te stockeren, dan raden wij aan om meteen een koelcel mee te reserveren. Deze ruime koeling is rechtstreeks voorzien in de tapwagen. Of u breidt uit met een koelwagen, die wij eveneens aanbieden.

Uw tapwagen is uitklapbaar aan twee, drie of vier zijden en zijn allen voorzien van vier of zes bierkrachten, een drie- of vierdeurs flessenkoeling en spoelbak.

Gratis offerte

Voor meer informatie over de verhuur van tapinstallaties kan u ons steeds contacteren.

12
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie